![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jautātājiem
* Pirms jautā, pārliecinies, vai uz tavu jautājumu nav jau atbildēts.
* Virsrakstā īsi apraksti jautājuma būtību. (Neizmanto vispārīgas frāzes, kā "Palīdziet!", "Kāpēc?", "Vai kāds man nevar pateikt?" u.tml.)
* Sūti jautājumus tikai par šī foruma lietošanu. Citiem tematiem paredzētas citas sadaļas.
Atbildētājiem
* Esi pieklājīgs, gan jautājot, gan atbildot. Esi izpalīdzīgs, neesi iedomīgs.
* Šajā sadaļā iesūtītās atbildes priekšskata regulatori. Apstiprinātas tiek tikai pareizas, pilnīgas un objektīvas biedru atbildes, kā arī papildjautājumi un papildetaļas par attiecīgo tematu.
* Atkārtotiem jautājumiem ar saiti parādi, kur ir pieejama atbilde. Neliec saites uz pavedieniem pašā atkārtoto jautājumu sadaļā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.08 ![]() |
Mani interesē kā notiek rakstu apsitprināšana. Vai rakstus kāda noteitktā forumā(teiksim Hp filmās) apstiprina tikai foruma vadītāji vai jebkurš no modu grupas. Vienkārši es pirms 2-3 dienām uzrakstīju rakstu un tas vēl nav apstiprināts(raksts manuprāt likās sakrīgs un neredzēju nekādu iemeslu kapēc tas netiktu apstiprināts).
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Pirmkārt, parasti rakstus neapstiprina, tie uzreiz iesūtās.
Otrkārt, apstiprināšana ir vajadzīga divos gadījumos vai nu sadaļa nu reiz tāda ir, vai arī konkrētam biedram uzlikts šāds sods, ka viņa raksti tiek priekšskatīti (ja regulāri iesūta sviestu un pārkāpj noteikumus, var tikt pie tādas dzīvi traucējošas fīčas, kā pastāvīga kontrole). Tev tāda soda nav. Tātad atliek iespēja, ka tu iesūītīji kādā no specifiskajām sadaļām, kurām ir šāds ierobežojums. Tādas ir: Info & Jautājumi (priekšskata pavediena atbildes, bet ne pavediena pirmo rakstu, kuru var iesūtīt brīvi): CITĀTS(> Izlasi šo, pirms iesūti!) Atbildētājiem * Šajā sadaļā iesūtītās atbildes priekšskata regulatori. Apstiprinātas tiek tikai pareizas, pilnīgas un objektīvas biedru atbildes, kā arī papildjautājumi un papildetaļas par attiecīgo tematu. Dienas Pareģis (jo tās ir ziņas, kas parādās sākumlapā, tur gan ir otrādi jauni pavedieni iziet priekšapskati, komentārus var iesūtīt brīvi): CITĀTS(> Kurbijkurne ziņas) Šajā sadaļā iesūtītie pavedieni ir Kurbijkurne ziņas un parādās Kurbijkurne sākumlapā.
Ziņas var iesūtīt jebkurš biedrs, bet visas priekšskata Dienas Pareģa darbinieki. Ziņā noteikti norādiet arī avotu (ja iespējams, ar saiti). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai! Ļoti atvainojos. Es pārteicos, jo vienkāŗši citos forumos esmu pieradis ka ar vārdu raksts tiek apzīmēts pavediens.
Tātad. Izveidoju pavedienu HP filmās un tas vēl nav apstiprināts |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Atbildot uz jautājumu: apstiprina praktiski tikai attiecīgā foruma vadītāji.
Bet es nevaru atrast tavu pavedienu. Par ko tas bija? eyedam |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Tāda tēma jau bija Dienas Pareģī, un tavs raksts tika tajā iepludināts (šeit).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.03.2023 04:06 |