Roulinga atļāvusies izteikties par gatavoto boikotu, Izskanējuši aicinājumi boikotēt HBO veidoto 7 sezonu TV seriālu |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
Roulinga atļāvusies izteikties par gatavoto boikotu, Izskanējuši aicinājumi boikotēt HBO veidoto 7 sezonu TV seriālu |
22.04.2023 10:43
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs |
J.K Roulinga savā čivinātājā:
"Briesmīgas ziņas, ar kurām es, pildot savu pilsoņa pienākumu, padalīšos ar Jums. Manis jau pieminētie aktīvisti mēģina organizēt vēl viena mana darba boikotu, šoreiz Harija Potera TV seriālu. Nu, kā sacīts - brīdināt nozīmē apbruņot. Es katram gadījumam pasūtīju labi daudz šampanieša." https://twitter.com/jk_rowling/status/1649474151977984006 Ja atceras, ka aicinājums boikotēt "Hogwarts: The Legacy" beidzās ar spēles nokļūšanu bestselleru sarakstā, šampanieti viņa varēs baudīt ilgi... |
|
|
01.05.2023 08:11
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā |
Tie amerikāņu aktīvisti tak vispār aptrakuši.
|
|
|
13.09.2024 13:23
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City |
Roulingas mugurkauls ir taisni tas, kas cilvēkus piesaista šajā laikmetā, kad vairumam mugurkaula nav un tie tik dancā pēc kompartijas diktāta.
|
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.10.2024 19:43 |