![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
tiešām tie punkti ir tik sasodīti svarīgi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Jā, Ferāno netiek galā. Vnk, kaitina.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
Uzmanību, uzmanību!
Š.g. 27. oktobrī (t.i. skolēnu brīvlaika pirmdienā) plkst. 12:30 pulcējamies uz IC TUSU! ![]() ![]() būtu makten jauki, ja šo informāciju publicētu arī draugiem.lv IC domubiedros (jo mēs tur neesam) un tas, kam ir Info (PT) parole ieliktu pašas i-cukkarpas sākumlapā. ![]() jūsu vismīļākie, freijs & bumbumbum. Šo rakstu rediģēja cyber crow: 24.10.2008 13:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Jauki... es varēšu ierasties tikai pēc diviem
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
varētu ierasties, bet tikai kkur arī ap 14.00 or 15.00
![]() p.s. pēcstundas Maģijā ir vaļā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Ak, Ziemīši vairs nav tik tuvu.
![]() ēm, kārtējo reizi netieku. Līna ir slikta un aizmāršīga un arī nekadnekurnetiekoša. ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
ekc...laimīgu jums tusēšanu!
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Ak jā aizmirsu piebilst, ka apsveicu skolniekus ar brīvlaika iestāšanos..
![]() Kāpēc Kalambols nekustas uz priekšu? ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Man gan ir veselu menesi gars, jauks brivlaiks.
![]() Bu, viena nedela gan jau ir iztereta. Ka man neiet. ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Tā kā Kurbijkurnē ir sarunas par IC, tad šeit būs sarunas par kurbijkurni, nav ko viņiem vien mūs aprunāt. Sasmējos. Tik labi!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: ..zvaigžņu spieta izpūstajā košļājamās gumijas burbulītī lidinoties!! ![]() |
Ak, brīvdienas brīvdieniņas
![]() ![]() Un, jā, arī es pasmaidīju par to teikumu par kurbijkurni ![]() |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Es jau apsvēru iespēju iet un izteikties par kurbijkurni, ne tikai sasmaidīties, bet man jau atkal skraidāmais laiks ieslēdzies.
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu tad izsludinām konkursu kurš būs pirmais, kas runās.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Pēdējā laikā tie ICē tusi katru mēnesi sanāk.
![]() Bet man nav iebildumi- mīlu tusus! ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Pēc 48 minūtēm man sākas atvaļinājums. ^_____________________________^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Mans atvaļinājums JAU ir sācies.
![]() Es gribētu braukt uz mītu, jo tur būs Freijs, bet nezinu, vai tikšu. Nu varēja jau laicīgāk paziņot. ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Mmmm... tuss. Nezinu vai tikšu, bet ja tiksu tad uz neilgu laiku.
![]() Un kas attiecas uz atvaļinājumiem, apsveicu visus bet jo īpaši Kaķi. Murr... Un par Seto - viņš ne kādi netiek pie neta. Smagi slims. Bet turpināsim ticēt un viņš noteikti tuvākās nedēļas laikā iepostotu. [vismaz es tā ceru] Jūsu apburošā Darka |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gribu brīvlaiku, gribu pagulēt. ienīstu tehnikumu kuram nav ne pavasara ne rudens brīvlaika
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.07.07 Kur: Vietējā, tur, kur tu mani vēlies ![]() |
Mmm, brīvlaiks. Brīvs laiks... Kas tas tāds? Tātad-mana atskaite: no 26.-29.10. esmu nometnē, tātad IC un nekur citur manis nebūs. 30.10. Darbs, treniņš, jāsatiek draudzene, ja atliks laiks. 31.10. Darbs, mācību braukšana (laikam). 1.11. mājas darbi+ icyrain dzimšanas dienas lielā svinēšana. 2.11. same+teātris. Rēķiniet nu paši, kad mani var noķert IC. Visi, kas vēlās ar mani sapostot, to var izdarīt šovakar un rītvakar, varbūt rīt no rīta.
Īpašais paziņojums mopsīšiem-davai, saņemās! Tā kā es jūs pametīšu uz labu laiciņu, tad atstāju par atbildīgo Annu Gillisu. Veiksmi, jaukā! (Nesit mani lūdzu ![]() labu veiksmi tusā, gribēšu atsauksmes ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.03.2023 22:15 |