![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.12.03 ![]() |
man personiigi patiik domijs. jaunais protams.
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
Pats Fauls.
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 17.01.04 Kur: Jūrmala ![]() |
Man vislabāk patīk Artēmijs, bet arī Hollijai nav ne vainas!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 ![]() |
MULČS!!!!
Tas tik i bosiks ![]() Artēmijs ar savu atjautību arī man patīk |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.03 Kur: Follow the Yellow Brick Road ^_^ ![]() |
Paipera, neņem ļaunā, taču spamot gan tā kā nevajadzētu...
![]() Es nobalsoju par Mulču, viņš tāds īsts humoristiskais tēls, arī Hollijai nav ne vainas ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
hollija... fauls...... tie divi
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.04 ![]() |
Mul''čs ir pats labākais. "maigs kā pundura pēcpuse"
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Liepāja ![]() |
man patiik Mulčš. tas tik ir dzeks aizlaisties ar taadu zelta daudzumu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
A kapēc šeit nav Bomis?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Mulčijs turpina rulllet pa pazemi
![]() ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.02.04 ![]() |
Faulam naf ne vainas... Un vispār tur nevienam nav ne vainas...
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Protams, pats Fauls... ok, citus es nemaz neatceros
![]() |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.03.04 ![]() |
man patikaa artemijs fauls
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Man Fauls...Vispār es AF nepārāk lasu...nu kaukā tā viņš man liekas...nu labi ..tīri normāls..bet nu...HP vienalga foršāks!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
Man patika sulainis, vinjsh likaas taads savdabiigs
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.03 Kur: savā nodabā ![]() |
Man patika Hollija!
![]() ![]() Mulčs tā neko, bet tā "ierīce" viņa pakaļgalā gan mazliet šķebināja... ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
Hollija man patika vislabaak, bet Sakne ar bija labs. Rakums taads normaals, bet sulainis ar bija viens no labaakajiem un pats Arteemijs ar nebija nekas slikts, tik dazhaas vietaas kaut kas nepesaistiija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Man patika gandrīz visi varoņi ,jo rakstnieks tos padarījis ļoti interesantus!
![]() |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.07.04 Kur: Latvijas nostūris ![]() |
man patika Hollija Kniepa....vin''a ir maziņa un tīri interesanta būtne....
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.03 ![]() |
MNa vislabaak patika Hollija Kniepa vinjas darbiiba!
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2023 05:57 |