![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Baltimore Hospital for the Criminally Insane ![]() |
Nu ja - viss skaidrs, vai ne?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Varētu tieši Ļaundaru spēli GP pasaulē. Saurons pret Melkoru
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Baltimore Hospital for the Criminally Insane ![]() |
Piedod, Sauron... Manis vadītajās lomu spēlēs grāmatas chari nav spēlētāji, bet sastapt viņus var... Jūs būtu kaut kādi KRUTIE uruki, orki, easterlingi... kaut vai nodevēji gondorieši... Ne parastie, bet ar īpašu spēku(veiklību, intelektu... vai vēl kaut ko) apdāvinātie...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
varoņspēle citā fantasy pasaulē (un, paldies Dievam, NO POTTER, yesss)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Komēdijspēle citā fantasy pasaulē (nu ja...)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pagaidām plānoju komedijspēli (daļēji arī varoņu, bet tādu nestandarta (mazu un riebīgu)) skandināvu mitoloģijas pasaulē. Spēlētāji - gnomu cilts. Cep kāmjus un būvē ēkas no sēnēm...
Gaidu vēl balsojumus, tad sākšu bīdīt noteikumus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
Ļaundaru spēle mūsdienās bez fantasy elementiem... ū.... Jautri.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Komēdijspēle citā fantasy pasaulē.
Jo vēsturiska spēle ar mitoloģijas elementiem jau pie Kedrika ir aizsista ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Domājams, ka balsojums nemainīsies... Drīz sāxies pieteikšanās...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Es par ļauno tēlu spēli citā asaulē ar fantasy elementiem.. laikam...neatceros
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
cita - neviena!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
grrr es ar citaa un nevienaa jo es par potiju
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Rīga/Bauska/Jauncodes Fed./Humpalu veikals ![]() |
Nobalsoju par Varoņu spēli GP pasaulē, bet būtībā pagaidām vienalga...
Nezinu, kas par pieteikšanos, bet es jau to daru savlaicīgi - ES PIESAKOS! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
EH, nerazha, vieniigais esmu nobalsojis par post-apokaliptisko speeli. Padomaajiet tachu, tauta! Tas buutu patiikami un interesanti pakliinjaat pa wastelandiem!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.03.2023 04:08 |