![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Atcerieties to lielo milzi?
Patiesībā es biju diezgan sašauts, kad uzzināju, ka Hagrids tādu aizvedis uz Aizliegot mežu. Man nez kāpēc likās, ka tas mežs ir pārāk mazs milzim. Nu tāds kā mazs krūmiņš. Un es arī nevarēju saprast, kā neviens nebija to pamanījis. Bet, kā jūs domājat, kas tagad ar viņu būs? Kā vispār tas viss beidzās? Man jau ir piemirsies... Kur viņš palika? eyedam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Bezatbildiiba? hmmmmz Varbuut tas ka vinjsh uzskatiija ka skolniecinji (kuriem godiigi sakot ir bijusi pieredze ar nestandarta situaacijaam) tiks galaa ar stipri liela izmeera UN ne paaraak daasni ar praata speejaam apveltiitu radiijumu, arii bija nesparaatiigi un bezatbildiigi. Bet man liekas ka tas ka vinjsh to milzi veda liidz bija tishi vinja paaraak lielaas atbildiibas sajuutas deelj - tas ir vinjsh nespeja atstaat milzi tur. Kaa jau vinjsh pats vienaa graamataa (laikam treshaja) izteicas - "Cilveki meedz buut nesparaatiigi pret saviem miiljdziivniecinjiem" (sorry nav man te tuvumaa graamatas un no galvas shito citaatu nezinu) - shoreiz ar dziivniecinjiem domaajot biistamas radiibas, kas izsaukushas personaa liidzjuutiibu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 09:54 |