Atlase

Daiļdarbi
Miervaldis Gotiņš
Reiz Redhilā
Kādā provinciālā un tumsonīgā ASV mazpilsētā 4 draugi izvēlas uzlabot savu materiālo stāvokli krimināli sodāmā veidā.
Nikolass
Torssona
Varenie Torssonas meži slēpj sevī daudzas pagātnes leģendas, taču vietējie tās uzskata par patiesību. Miers tiek izjaukts, kad šeit ierodas miljonārs Meisons, kurš vēlas nocirst mežu un pārdot kokmateriālos. Taču viņš vēl nezina ar ko ir saskāries...
Sniega Rūķis
Visdīvainākā vieta
Tualete pavisam noteikti neatrodas to vietu top 10, kur varētu satikt
savu nākamo draugu. Ja tu tur atrodies, jo vem, tad tas šādu
iespējamību samazina vēl vairāk. Šķiet, ka Keilam ir paveicies.
Muzikants
Kāda sunīša stāsts

     Pirmais svarīgākais un atbildīgākais darbs, ko es darīju, ienākot plašajā pasaulē, bija mammas pienīgākā pupa izbrīvēšana mazajai māsiņai. Lai arī vēl biju gluži akls, instinkti mani vadīja, un es, ar purnu pagrūdis nost augumā raženākos pirmdzimtos brāļus, uzmanīju, lai viņi nedara pāri manai mīļajai māšelei. Viņa taču vēl bija tik sīciņa...

Just_Me
Zibens sper divreiz
Īsais stāsts, viens vakars, viena tikšanās.
Just_Me
Puķu bērns
Atkāpe no stāsts radīšanas. Joprojām Just_Me vs icyrain. Kopīga tēma. Dažādas interpretācijas.
princessa
Reiz sen...
Reiz sen es redzēju sapni...
Saranda
Teiksma par Tiāmu
Šī ir jaundzimusi teiksma, kas mīt pasaulē bez laika - varbūt tas notika pirms tūkstošiem gadu, varbūt - vakar. Svarīga ir tikai spēja just, lai padarītu to dzīvu.
Niiki
Cik savādi ir būt...

Šis stāsts ir par trim meitenēm, kuras dzīvo cita pasaulē. Kurā nemaz nav cilvēku, bet gan bellato, akerīdi un koras. Šīs rases savā starpā karo. Katrai meitenei, Fadetei, Ronellai, Loreincei ir sava dzīve, savi notikumi, sava situācija un savas briesmas. Meitenes savā starpā nav pazīstamas, bet nejauši satikušās. Šajā pasaulē notiek daudz brīnumu un mistikas…

gunara
Jaunavas saruna
Reiz pēkšņā jūtu uzplūdā tapis darbs.
subito
Nepublicētā Grāmata
Nepublicētā grāmata ir stāsts par apziņas vienību, kas klejo pa visumiem, iemiesojoties dažādās būtnēs dažādās pasaulēs, mēģina tajās iedzīvoties, taču katru reizi galu galā ir spiesta  šīs būtnes atstāt un bēgt uz nākamo pasauli, jo visumos klejo ļauna Sērga, kas šo apziņas vienību nenogurstoši vajā, lai apēstu to.
Muzikants
Ne viss ir tā kā izskatās...
Uz Zemi tiek nosūtīti eņģeļi, lai izpildītu Dieva uzticēto misiju...
Muzikants
Atgriešanās
Vai jūs ticat paralēlām pasaulēm, spokiem, gariem, poltergeistiem? Ja vēl nē, tad izlasot šo vēstījumu, jūs savas domas noteikti mainīsiet.
morrgana
Pūķa pieskāriens.
Stāsts par ciešo draudzību starp pūķi un meiteni.
Muzikants
Liktenīgā tikšanās
Kā gan Liktenim tīk spēlēties ar mūsu dzīvēm! Jūsu uzmanībai piedāvāju stāstu par divu jauniešu neparasto tikšanos, drāmu stāsta vidū un... saprotama lieta - nobeigums kā pasakā.
Muzikants
Balvu pilsētas vārdotāja
Kādas padzīvojušas sieviņas dzīvesstāsta fragments
Ausminta
Kalnā
Kas dzimst, kad krīt vadzvaigzne?
Titanija
Gliemežu meitene

Viņa mīl gliemežus, taču tiem viņa ir vienaldzīga... visām dīvainībām ir neparedzamas sekas.

novemberunge
F&S piedzīvojumi: intervijas
Piedāvājam ieskatīties grupas "Serpent Blaze" dalībnieku personīgajā dzīvē.

Visiem 5 grupas biedriem Freija un Snorres apvienība uzdeva vienādus jautājumus, kam vajadzētu atkāt viņu krāsainās personības pirms iemetam jūs nākošajā stāstā, kur tie piedalīsies teju tikpat aktīvi kā galvenie varoņi.
Saranda
Laika labirinti
Šis stāsts, kā jau viss, ko es rakstu, ir manas iekšējās pasaules atspoguļojums un pat visneparastākie no notikumiem ir balstīti uz reāliem pamatiem. Iespējams, ka simboliku pilnībā saprotu tikai es, bet katrs jau sapņojumus saprot pa savam, tāpēc lielas nozīmes tam nav. Kā arī, tas ir veltījums kādam draugam, kura klātbūtne mani ļoti iedvesmoja.