Atlase

Daiļdarbi
ancekr
H.
Smalki emocionāls dabas tēlojums pavasara mošanās laikā. 
CyberWar
Par kaķēnu, kas paslēpās zālē
Vēl viens stāsts par jauku, mazu miņķi, kam cilvēku pasaules konflikti bija vienaldzīgi. Balstīts uz patiesu atgadījumu.
CyberWar
Pasaka par Pūkumiņķi un Astesminci
Līdzība ar diviem simpātiskiem kaķīšiem galvenajās lomās.
CyberWar
B-komanda
Bounty Hunter ir privāts aģents, kas par atlīdzību notver meklēšanā esošus noziedzniekus. Kad bijušais specvienības kaujinieks Fēlikss Hess spiests atvaļināties no armijas, viņš ķeras pie iztikas pelnīšanas šādā veidā. Lai arī paradis strādāt viens, kādu dienu viņš saņem īpašu uzdevumu, kura dēļ viņam nākas savākt komandu, un dzimst otra slavenākā algotņu grupa pēc A-komandas.
CyberWar
DBG: Operācija "Ikonoklasts"
Jauns stāsts par tiesneses Serēnas Romānas un viņas mācekļu gaitām. Šoreiz viņiem uzdots iznīcināt kāda visā Federācijā populāra politiķa reputāciju.
CyberWar
DBG: Kauja pie Hadesa Vārtiem
Īss episks stāsts par vienu no vēstures lielākajām kaujām.
dzulians
Benzīntanks tuksnesī.
Stāsts par bailēm, izmisumu un cerībām.
CyberWar
DBG: Vispārēja vēsture

Šis darbs palīdzēs tiem, kam radās jautājumi par notikumiem un procesiem DBG pasaulē.

Punisher
Awaken ™
Kaut kas vārošs, stipri degošs, ellīgi liesmojošs... 
Miervaldis Gotiņš
Viņi netiks cauri 1: Buharkandas krīze
Kad fikcionālas PSRS republikas vadītājs sāk no sevis pārāk daudz iedomāties un diplomātiskie paņēmieni viņa pāraudzināšanai cieš neveiksmi, vārds, kā teiktu Majakovskis, tiek dots biedram Mauzerim.
CyberWar
DBG: Tiesas diena

Tiesnesis ir kas vairāk par Impērijas likuma kalpu. Tiesnesis ir kas vairāk arī par parastu pilsoni, kas izpilda savu pienākumu. Tiesnesis ir paša Imperatora gribas iemiesojums - Tiesnesis ir Viņa visuredzošā acs, Viņa visudzirdošā auss un Viņa visspēcīgā dūre. Tiesnesis ir Imperatora vārds un likums.

Šai stāstā sekojiet tiesneses Serēnas Romānas gaitām, izpildot Impērijas likumu 27. gadsimta stilā. Piebildīšu, ka šī tiesnese sagraus jūsu priekšstatus par šī amata specifiku un funkcijām - pārnestā un burtiskā nozīmē.

CyberWar
DBG: Nerātni stāsti zinātniskās fantastikas faniem

Lai arī 27. gadsimts varētu šķist kā drūms un bezcerīgs laikmets, kurā valda tikai karš un genocīds, tā nepavisam nav. Prom no frontes līnijām valda pavisam kas cits, proti, perverss sekss un stiprās narkotikas. Šoreiz bez rokenrola.

Sidhu ģenerālis Lūcijs Komnens ir pazīstams ne tikai kā izcils karavadonis, bet arī greznas dzīves un baudu mīļotājs. Tikko iecelts par nesen iekarotās planētas Samarkanda II pārvaldnieku, viņš nekavējas izmantot privilēģijas, ko sniedz viņa statuss. Lieki piebilst, ka vīrs ar varu aizvien bijis iekāres objekts ambiciozām dāmām, turklāt ne jau tikai sabiedriskajā stāvoklī līdzvērtīgajām.

---

Programmā piedāvāju arī paralēlus, ar DBG pasauli nesaistītus nerātnās fantastikas stāstus, kas ielīksmos ne viena vien jefīga un ne tik jefīga žanra fana acis...

kikjo
Mācību Stunda
Nožēlojama iznireļa pasaules skatījums uz ikdienas romantikas pārņemtiem nejēgām.
CyberWar
DBG: Operācija "Veseris"

Ja jums šķiet, ka 21. gadsimtā klājas slikti, tad priecājieties, ka nepiedzīvosiet 27. gadsimtu. Karš, genocīds, nabadzība un posts ir šī laikmeta sinonīmi. Tumšajās Visuma dzīlēs valda nežēlīgi noziedznieki, korumpētas korporācijas un tirāni, kas liktu Staļinam un Hitleram izskatīties kā nepilngadīgiem huligāniem. Dzīvot šai laikā nozīmē nemitīgi gatavoties nāvei. Mirt šai laikā nozīmē būt dzīvo apskaustam. Piešķirt vērtību dzīvībai laikā, kad miljarda bojāeju ziņās piemin vien pāris rindiņās, spētu laikam tikai vājprātīgie.

Šī laikmeta karos nav varoņu un ļaundaru, tikai varmākas un vēl lielāki varmākas, kas vienlaikus ir arī upuri.

CyberWar
DBG: Mēra kuģis

Drūma futūristiska versija leģendai par Klīstošo Holandieti survival horror mērcītē. 

Mēra pieminēšana cilvēkos iedveš bailes jau daudzus gadsimtus. Arī 27. gadsimtā nekas nav mainījies, taču, kā to uzzinās kuģa "Vientuļā Zvaigzne" apkalpe, šai laikā pastāv arī ļaunākas sērgas par mēri...

CyberWar
DBG: Paldies par fikso
Jauns drūmajam 27. gadsimtam veltīts DBG sērijas īsais stāsts par drosmi un kaisli kādā rotā ar segvārdu "Bravo".
CyberWar
Dzīve desmit cigaretēs

Par cilvēku bez nākotnes sabiedrībā bez nākotnes.

CyberWar
Kāds būs tavs spriedums?
Drūma mūsdienu līdzība, kas cenšās rast atbildes uz jautājumiem bez reālām atbildēm.
janagold
Dzīves labirints
Mēs visi bieži maldamies pa dzīves labirintu,reizēm nevarot atrast izeju un bieži kļūdamies savās jūtās.Arī stāsta varoņiem ir gluži tāpat.
CyberWar
Amulets

Jau no cilvēces pirmsākumiem amuletiem ir piedēvētas pārdabiskas spējas. Lielākoties to spēku var izskaidrot ar nēsātāja ticību. Tomēr ir kāds amulets, kam diemžēl nav nekāda sakara ar mums pazīstamajām trim māsām-raganām vai lētajiem suvenīru bodēs nopērkamajiem nieciņiem, amulets, ar kuru saistīti tie noslēpumi, kurus labāk nekad neuzzināt, tās zināšanas, kuras labāk neatklāt. Šim amuletam nav pareizo roku, kurās nonākt, un jo labāk, ja tas vispār nenonāktu nevienās rokās.