Atlase

Daiļdarbi
Hermaine
Žetonu vakars
Ir vidusskolas izlaiduma klases žetonu vakars, un kāda jauna skolotāja Elza sēž pie galda un ar kolēģēm apspriež savu skolotāju ikdienu. Vakars solās būt kā jau tādos pasākumos ierasts, līdz pēkšņi kāds viņu uzlūdz uz deju...
Akacis
Gaidot Odiseju

Katru vakaru mūsu saimniece iet uz jūras krastu, apsēžas uz akmens un veras tālē. Gaida kuģi. Iesākumā es pat lavījos viņai nopakaļ, slēpos aiz lielā, baltā klintsbluķa un tīksminājos. Reti kurš vīrietis var palepoties ar šādu sievas uzticību.

Akacis
Pasaka par Dunikas purva vīru
Stāsts jaunākā skolas vecuma bērniem par alkohola kaitīgumu 
saulainais
Sapņi (I-IV) Riņķa stāsts
Tas ko mēs piedzīvojam sapnī, pieder mūsu dvēseles kopsatvaram tāpat kā patiesībā pārdzīvotais.
Frīdrihs Nīče
CyberWar
Sliktas derības
Īss stāsts par to, kāpēc armijā nevajag saderēt ar instruktoriem.
CyberWar
Skinheds
Īss stāsts par kāda ultranacionāli noskaņota vardarbīgi antisociāla jaunekļa piedzīvojumiem piektdienas vakarā.
maarts
Apsargs ellē [2]
Atcerējos, ka šeit tak turpinājumu vajag ;D
maarts
Apsargs ellē.
-Pasaules gals, ja vēl neesi pamanījis! Monstri ir
visur! Sātans apsēdis nabaga cilvēkus!- ievainotais vaimanāja un tad skaisti izlaida garu, kad es viņa smadzenes izšķaidīju pa asfaltu.
Sherry
Nieki
dzīves sīkumi.
CyberWar
DBG: Amnēzija

Kāda sieviete pamostas viesnīcas numurā ar līķi, bez atmiņām un ar policijas specvienību uz pēdām. Lai arī anonīms sabiedrotais palīdz viņai izbēgt, situāciju nepavisam nepadara patīkamāku arī citi ļaudis, kas viņu mēģina likvidēt.

Sekojiet šīs sievietes piedzīvojumiem savas patiesās identitātes un atmiņu meklējumos, kuros viņa ne reizi vien nonāks pie pārsteidzošiem atklājumiem.

Titanija
Sākumā bija Beigas

Viņas dzīve beidzās, bet... tika dota iespēja dzīvot vēlreiz...ar ko gan tas beigsies?

 

Titanija
Aplis
Mēs visi izaugām šajā pļavā un mēs visi šeit nomirām, šeit augs mūsu bērni un šeit viņi nomirs un aplis nekad netiks pārtraukts
Titanija
Zilās Prērijas Gars

Kas notiek tad, kad beidzot piepildās tas, par ko mēs tik ilgi esam sapņojuši? Kas notiek tad, kad mums pašiem ir iespēja kļūt par daļu no šī sapņa? Bet... ja nu mums nav izvēles?

Stāsts ir par divu meiteņu piedzīvojumiem pasaulē, kura pastāv tikai cilvēku fantāzijās. Tā ir vieta, kur nav nekā neiespējama, kur visam ir jēga un kur beidzot var atrast sevi...

CyberWar
Vikinga dienasgrāmata: No varjagiem līdz grieķiem
Sāga par kāda jauna vikinga un viņa draugu nedienām ceļā no varjagiem uz grieķiem.
CyberWar
DBG: Īsti kiborgi nekad neraud

"Veterāna stāsta" jauna un pilnīgi pārstrādāta versija, šoreiz no sidhu perspektīvas un papildināta ar DBG pasaulei neraksturīgu devu humora.

---

Hasdrubals Agemuss ir ļoti taisnprātīgs un apzinīgs sidhu jauneklis, kas vēlās sevi pierādīt karadienestā, lai iekarotu mīļotās meitenes sirdi un prestižu sabiedrības acīs. Viņš cer pēc mācībām tikt uzņemts kādā no Impērijas prestižajiem leģioniem, taču pēc incidenta mācībās, kurā iesaistīts arī tās novērot atbraucis ģenerālis, par sodu tiek ar biedriem nosūtīts dienēt uz nomaļu koloniju bez jebkādām izaugsmes cerībām.

Taču, kad nomaļo planētu sev iekāro skardži, Hasdrubalam ar kolēģiem rodas iespēja pierādīt, ka varoņi dienē ne tikai ar grieķu alfabēta burtiem apzīmētajos leģionos.

CyberWar
Miroņgalva

Darbība norisinās alternatīvā 90. gadu Latvijā - vēl drūmākā, vēl bezcerīgākā un vēl noziedzības apsēstākā nekā vēsturiski.

Ir 1992. gads. Latvijas pilsētās likums bieži vien vairs nevalda pat vārda pēc, un īstie noteicēji ir nežēlīgu noziedznieku bandas, kuru savstarpējo rēķinu kārtošana arvien nozīmē postu un ciešanas vienkāršajiem iedzīvotājiem. Varas iestādes pārsvarā ir vai nu pārāk korumpētas, vai pārāk iebiedētas, lai dotu pretsparu bandītiem, savukārt Zemessardze, uz kuru godīgie pilsoņi liek savas cerības, diemžēl nav pienācīgi ekipēta un sagatavota, lai iedibinātu kārtību.

Tomēr arī valsts iestādēs vēl atrodas ietekmīgi cilvēki, kas nav pārdevušies kriminālajai pasaulei un zaudējuši cerību. Pēc kārtējās bandītu sarīkotās apšaudes ar lieliem civiliedzīvotāju upuriem šo cilvēku pacietības mērs beidzot ir pilns, un tie nolemj ķerties pie radikāliem līdzekļiem. Dziļā slepenībā tiek atlasīta un izveidota elitāra kaujinieku vienība, kurai atļauts noziedzniekus apkarot ar viņu pašu metodēm. Ir dzimusi specvienība "Miroņgalva".

Taču būt "Miroņgalvas" kaujiniekam ir smags liktenis, jo bandīti nepavisam nedomā piekāpties bez cīņas, bet pašiem kaujiniekiem ir arī jātiek galā ar sekām no nemitīgās vardarbības, nežēlības un morāles normu pārkāpšanas, ar ko tie ikdienā saskarās. Bez tam, iespējams, ka pat viņu vadītāji un sabiedrotie nemaz nav tik nevainīgi, kā izskatās...

Hollija
Mežā.

Erin Hunter . "Into the Wild".

Paaudžu paaudzēm meža kaķi ir dzīvojuši četros Klanos, kas dalīja Mežu tā, kā to noteica sentēvu likumi. Taču tagad PērkonKlana kaķi ir nāves briesmās, un draudīgie ĒnuKlana kaķi kļūst spēcīgāki ar katru dienu. Cēlie cīnītāji mirst - un dažas nāves ir mistēriskākas par citām. 

Pa vidu šai vētrai parādās parasts mājas kaķis vārdā Rūsiņš... kurš var izrādīties visdrosmīgākais cīnītājs no visiem.

CyberWar
DBG: Darbiņš Šērabadā
Īss stāsts par neveiksmīga algotņa neveiksmīgu uzdevumu.
Niiki
Divas dzīves

Šis stāsts ir par kādu puisi, kas nokrizdams zaudē atmiņu un vairs neatceras, kas viņš īsti ir. Viņu moka murgi, kaut gan viņš nezina kuri ir tie murgi, bellato pasaule vai arī cilvēku pasaules, bet vai tie vispār ir murgi?

CyberWar
DBG: Caurspīdīgs vājprāts
Tiem, kas lasījuši citus DBG sērijas darbus, jau būs pazīstama tiesnese Serēna Romāna ar visām viņas dīvainībām. Šajā stāstā atklāts vairāk par viņas pagātni un iemesliem, kas likuši viņai kļūt tādai.