Atlase

Daiļdarbi
Lia'angia
Kā Lamberts Nezvēru izdzina
Viņš patiešām ļoti steidzās. Bet kā gan lai nepalīdz zemniekiem cīņā pret ļaunumu, kas neļauj paplašināt laukus?

2006. gada tulkojumu konkursa no krievu valodas uzvarētājs.
Paplavskis3
Piedzīvojumi Fantāzijas zemē 1: Melnais burvis
Trīs draugi mistiskā veida nokļūst brīnumainajā Fantāzijas zemē un satiek draugus, lai cīnītos pret dižo, bet ļauno Melno burvi.
Aiva
Baismīgais asais zobens. Otrā daļa: Salauztie
(Piezīme: Baismīgais asais zobens aprakstītie notikumi risinās aptuveni sešdesmit gadus pirms notikumiem, kas aprakstīti Saber Marionette J Again. Šajā stāstā neparādās neviens no minētās sērijas varoņiem, kā arī netiek izmantotas neviena no seriālā atainotajām darbības vietām Japonesā vai Gartlendā, lai gan ir pieminētas atsauces uz viena personāža agrāku klonu -- Jaunās Teksasas prezidentu Džoju -- , un vienā brīdi tiek pieminēta cita personāža uzfilmēta darbība. Visi stāsta notikumi norisinās Jaunajā Teksasā, un visas lokācijas un personāži Jaunajā Teksasā, izņenot Frenka Džoja klonu, ir oriģināli.

Saber Marionette J ir © un ® AnimeVillage.com * Satoru Akahori * Hiroshi Negishi * Tsukasa Kotobuki * Kadokawa Shoten * Bandai Visual * Sotsu Agency * TV Tokyo.)
Aiva
Balu - zilo asiņu princis

Disneja studijas seriāla "Brīnumi Padebešos" vienas epizodes novelizācija

Aiva
"Sniega Zoss" lielais lidojums

Disneja studijas seriāla "Brīnumi Padebešos" vienas epizodes novelizācija

Aiva
Par kuru no mums skan zvans

Disneja studijas seriāla "Brīnumi Padebešos" divu epizožu novelizācija

Aiva
Tērauda Lijas Stāsti
Dona vecais tēvocis Timbers patiesībā bija bijis vienkāršs zaglis, taču cits viņa sencis - Lūpens, Septiņu Jūru Bieds - bija bijis slavens korsārs, veselas pirātu flotes kapteinis. Viņi un vēl pāris noziedznieka dzīvi bija uzskatījuši par labāku nekā dienestu kara flotē, un atlikušo mūža daļu pavadījuši ārpus likuma, zogot savam priekam un iztikai. Ģimenē par tiem kas izvēlējās šādu ceļu, runāja nelabprāt, un ja runāja, tad pieminēja kā kauna traipu uz Karnāžu dzimtas karoga...
Aiva
XCOM - Ārpuszemes iebrucēju apkarošanas vienība.
(Izvilkums no "Ārpuszemes iebrucēju apkarošanas vienības kājnieku korpusa apmācības rokasgrāmata 1026-7A")
Aiva
Pekles nakts

"Pekles nakts"

Ieroču kaķenīšu (Gunsmith Cats) īsstāsts

Aiva
Briesmīgais Asais Zobens Pirmā daļa - Trīsvienība
Baismīgais Asais Zobens aprakstītie notikumi risinās aptuveni sešdesmit gadus pirms notikumiem, kas aprakstīti "Saber Marionette J Again". Šajā stāstā neparādās neviens no minētās sērijas varoņiem, lai gan ir pieminētas atsauces uz vienu no tiem -- Jaunās Teksasas prezidentu Džoju; tāpat neparādās arī neviena no sērijās izmantotajām lokācijām. Visi stāsta notikumi risinās Jaunajā Teksasā, un visas lokācijas un personāži Jaunajā Teksasā ir oriģināli, izņemot Džoju, kurš pats šeit neparādās.
Aiva
Atbrīvotāji Austrālijā
Walt Disney Pictures pilnmetrāžas multiplikācijas filmas novelizācija
Aiva
Kulināriskā katastrofa
Gadžita pūlējās nejusties tā, it kā dotos uz ešafotu kur viņu gaida peļuslazds-giljotīna, kad viņa aizvilkās uz virtuvi un rūpīgi aizvēra aiz sevis durvis. Viņa labu brīdi skatījās uz postažu visapkārt, nezinot no kura gala ķerties tai klāt.
Aiva
Lidmašīnu katastrofas un citas problēmas ceļojot
Uz ceturtā skrejceļa rāmi piezemējās Lidojums 5XC2. Tas nolaidās izmantojot antigravu ģeneratorus, un tad sāka virzīties uz termināla pusi, lai izlādētu divus tūkstošus pasažieru un kravu.
Viss noritēja perfekti. Vienīgais, uz ko pilots nebija gatavs, bija sieviete ar milzīgu plazmas šaujamo, kas iegāzās pilota kabīnē, sašāva bortinženieri un pavēlēja noslēgt visas izejas.
Aiva
X-Com : Eli
"Mēs tikām pārsteigti nesagatavoti," Eli nodomāja, "Mēs viņus novērtējām par zemu. Ne tikai tas nelaimīgais vads, visa Iebrukuma Flote pārrēķinājās. Un tagad mēs par to maksājam..."
Aiva
Seishunshiteimasu
"Viss ir vislabākajā kārtībā!" Jurija sarkastiski atbildēja. "Mēs atrodamies vietā kur uzturēties aizliegts. Man ir līdzi aizliegts deks, pilns ar aizliegtu programmatūru un tu staipi līdzi pistoli, kas, ja tu to vēl neesi sapratusi, arī ir ar likumu aizliegta rīcība. Vai tev kaut ko izsaka termins - uzbrukums ar nāvējošu ieroci? Kā ir ar glabāšanu? Ar gatavošanos pielietot, ar iepriekšēju nodomu? Mēs beigsim dzīvi cietumā!"
Aiva
X-Com: Pirmais citplanētiešu karš
Pērn bija ieradušies VIŅI. Citplanētieši. Atšķirībā no iepriekšējiem piecdesmit gadiem kas bija pilni ar neapstiprinātiem novērojumiem, miglainām fotogrāfijām un visādu ārprātīgo murgojumiem, šoreiz viņi ieradās atklāti. Viņi ieradās kuģos, kas bija pārāki par jebko, ko cilvēce spēja likt tiem pretī. Viņi grāva pilsētas un ciematus, nolaupīja mājlopus un cilvēkus. Bija ziņojumi par eksperimentiem ar drausmīgām sekām. Tas viss iedvesa šausmas vienkāršajos cilvēkos. Pūlis pieprasīja aizsardzību no savām valdībām. Kamēr valdības plānoja un ķildojās, uzbrukumi turpinājās.
Aiva
X-COM - Trīspadsmitais vads

‘Klausies puis, mēs neesam labākie no labākajiem. Mēs pat neesam labākie no sliktākajiem. Ja mēs patiešām esam Zemes pēdējā cerība, tad lai Dievs viņai žēlīgs. Vai tad tu vēl neesi ievērojis, kādi ir pārējie mūsu vīri? Džounss tik daudz ir šāvis no savas kuļmašīnas, ka viņam smadzenes sakūlušās sviestā, Žbovskis ir kurls kā miets, un Dolfs savukārt tikpat tups. Mēs divi esam vienīgie, kas te ir kaut ko vērti,’ lepni paziņoja kareivis, kas vēl pirms mirkļa sarāvies bija tupējis zem lidmašīnas rampas.

‘Svēta patiesība, tici man,’ apstiprināja šķielacis snaiperis.

Aiva
Kosmosa Brīnumputns 2772
"Daudzi grib notvert brīnumputnu, bet tikai dažs to sastop, retais ierauga, vēl retāk atpazīst un vēl retāk satver. Un pavisam reti kāds pēc tam var par to pastāstīt... Šis stāsts ir par cilvēku, kas to spēja. Spēja, par spīti visam, kas stājās viņam ceļā..."
Aiva
Saprašanās planēta
"Les aventuriers de l'espace"
"Piedzīvojumu meklētāji kosmosā"

Japāņu multiplikācijas filmu seriāls.
Eiropeizēts Francijā.
Parādīts Latvijā KS-VIDEO komerckanālā 1991. gadā.
Aiva
X-Com: Viena diena ellē
Mērķis bija liels kuģis, bet lielākā daļa no manas triecienvienības pēc pēdējās kaujas, kuras laikā tika sagrābts neuzmanīgi transporta aizsniedzamības robežās nolaidies citplanētiešu drednauts, vai nu gulēja bāzes hospitālī, vai arī sešas pēdas zem zemes. Kaujas laikā veiksmīgi tika paralizēts un dzīvs saņemts gūstā citplanētiešu augstākais lauka komandieris (kopā ar tiem manas grupas locekļiem, kas gadījās paralizējošās bumbas sprādziena rādiusā). Tāpēc man neatlika nekas cits, kā sūtīt kaujā nepieredzējušu kapteini, divus snaiperus un veselu baru lielgabalgaļas (jauniesauktos). Tomēr, es jutos pārliecināts par veiksmi...