Atlase

Daiļdarbi
desiree
Pirmā diena

Pirmais gads pēc Harija uzvaras pār Voldemortu.

 

~SweetIrony~
Drako Malfoja hronikas
Drako Malfojs. Kaislīgs rakstnieks. Bestselleru autors. Kurš to būtu domājis? Noteikti ne apkārtējie.
Iwiijs
Bez Tevis nav Manis.

 Ir kara beigas.Hermione dodas uz kapsētu to kādam paziņot.

Sniega Rūķis
Vissaldākais grēks

Pēc Voldemorta uzvaras otrajā karā Vientiešu ģimenēs dzimušajiem nācās kļūt par Tīrasiņu vergiem un kalpiem, lai izdzīvotu. Pa šo laiku Hermione Grendžere ir iemācījusies pārvarēt savu lepnumu un patstāvību, strādājot ģimenēs, kur viņa tiek vērtēta zemāk par putekļiem. Viņai šķita, ka būs gana gatava šai ģimenei, kāda jau bija bijusi visām iepriekšējām. Tikai viņa nezināja, ka šī ir neviena cita kā Drako Malfoja ģimene. Vai Hermione spēs savaldīties, kad manīs sevi cīnāmies ar pašas aso mēli, atmostamies naidam... un arī kam citam?

Nephrite
Iedomāts
Drako ir sirella, Harijs viņa izredzētais.
Eskuela
Harija Potera vientieša dzīve

"Bet Roberts, joprojām guļot uz zemes tur, kur viņu nogrūda Harijs, ar plati atvērtām, neticīgām acīm skatījās, kā cilvēks, kurš tikko izglāba viņam dzīvību un kuru vēl pirms mirkļa viņš ienīda, lēnām norāpo no mašīnas pārsega, un asins peļķe pletās arvien platāka uz pelēkā asfalta."

"- Robert, iedosi man savu dēli? - iesāka Harijs, jau iepriekš zinot, kāda būs atbilde.

- Tu aizmirsi burvju vārdiņu, idiot!

Harijs ar grūtībām atturējās no Roberta lūguma izpildīšanas: izņemt zizli un pateikt veselus divus burvju vārdiņus: "Avada Kedavra!"

Sniega Rūķis
Nenovēršamā krāpšana

Drako laulības sākas ar dīvainu ceremoniju. Viņš ir kļuvis par upuri vienai no Malfoju tradīcijām – izprecināt bērnus, un apprec kādu, ko nekad nav saticis... Hermiones un Rona attiecībās ir iestājusies krīze. Viņi gan dzīvo kopā, bet nejūt vienu un to pašu. Vai tad, kad Drako ar Hermione satiksies, dzirksteles lidos? Kas būs ar Rona un Drako sievām? Kas būs ar viņiem pašiem?

nimbuss2000
Kanēlis: Pirmā mīlestība
Rebeka Kolinsa mācās Cūkkārpā jau piekto gadu. Stāsts sākas, kad Siriuss Bleks sāk pievērst viņai pastiprinātu uzmanību...
Vējaslota
Pazemes princis
Septītās grāmatas turpinājums. Severuss Strups izdzīvojis. Kas notiek tālāk? Vidējā paaudze, jaunākā paaudze. Mazliet piedzīvojumu un romantikas... nāves dāvesti.
MisT
Drausmīgākā laimīgākā diena viņa dzīvē
Stāsts par to, kas notiek, kad Harijs un Drako ir spiesti stāties likumīgā laulībā par spīti tam, ka viņi viens otru nevar ciest. Parodija.
resella
Tu mainīji manas domas

„Tumšs Darbs”: Dažreiz tavs ienaidnieks ir tavs vienīgais draugs. Pārējais reizes viņš nebūt tāds nav. Kad tev nav pilnīgi neviena pie kā griezties, vai tu vari griezties pie tā, kurš teorētiski ir tā visa cēlonis? Vai arī viņš tad mēģinās un nostādīs tevi pret visu, kam tu ticēji?

Autors: AkashaTheKitty

Darbs: http://colouredgrey.contraveritas.com/viewstory.php?sid=5270
Ellija
Mīlā un karā
Pusnaktī starp slīdeņiem un grifidoriem tiek uzsākts neliels kariņš, kura rezultātā viņi nokļūst slimnīcā. Vai šī nakts kaut ko izmainīs viņu starpā un vai tas ir uz labu? Bet varbūt tā ir tikai kārtējā saķeršanās?
Eskuela
If you were gay.

Šķiet, visa skola ir sazvērējusies pret Hariju un Drako. Pie visa vainojamas derības – visi kā viens ir nolēmuši vismaz pamēģināt iegūt lielo vinnestu, taču, lai pie tā tiktu, ir jāsaved kopā Harijs un Drako. Jā, jā, tieši tā, kā jūs padomājāt. Pie tam – mīlestībā un karā visi ieroči labi.

Īstā anotācija būs pirmajā nodaļā, jo neesmu droša, vai tā atbilst G reitingam.

positiv denken
Severusa Sneipa slepenajās dzīlēs

Tā varēja domāt, just Severuss.

Man pietrūka J.Rovlingas teiktā/rakstītā Sneipa sakarā.

 

jauatkales
Slēptais nodoms
Hermione dodas uz Cūkkārpu ar kādu noslēpumu. Neviens, šķiet, pat nepamana, ka meitene ir mainījusies. Izņemot Malfoju...
Bizii van Dope
Merlina burvju apmetnis

Ridrika Krubena ir pensionējusies aurore. Viņai ir meita, znots un mazmeita. Viņai ir māja, pensija un kaķis vārdā Kara kā arī daudz lielisku atmiņu par darbību Fēniksa ordenī un lieliskajiem cilvēkiem, ko sieviete iepazina.

Līdz šim Ridrikas meita Tremisa ir domājusi, ka viņas tēvs ir pazudis bez vēsts, bet Ridrika pēc ilgas gadu klusēšanas pastāsta pavisam patiesību. Patiesību, kas ierauj abas senu jo senu atmiņu dzīlēs domnīcas vizuļojošajā atmiņu masā, lai to skatītu vēlreiz.

Tumsa, bailes, izmisums, drosme un šausmas… Tam visam Ridrika vēlreiz iziet cauri, bet Tremisa uzlūko mātes acīm.

Cauri tumsai.

Un ar atmiņām vēl nekas nebeidzās.

Viņš ir atgriezties - Tremisas tēvs.

Aiva
Tā nu paliek trīs

Gals un sākums. Harijs ir daudz ko pazaudējis savā ceļojumā, taču, iespējams, daudz ko arī ieguvis. Īss stāsts tūlīt pēc kara beigām, un pirms ceļojuma, kas tam sekos.

Īvs
Nesaprastās jūtas
Harijs iemīlas, pēc citu domām, nepareizajā cilvēkā...
terapsina
Lilija citā atspulgā Riņķa stāsts

Ja iepazīstoties Džeimsam viņa nepatiktu?

attēls

Ja Lilija un Džeimss būtu auguši mainītās lomās un Evansa būtu tā, kas ķerstītu Poteru, vai viņi būtu savas dzīves beiguši kopā un no Voldemorta nežēlīgās rokas?

terapsina
Pusceļā uz nemirstību.

"Viņš, kam ir spēks, lai sakautu Tumsas Pavēlnieku," to nav izdarījis. Harijs Poters ir miris. Piecdesmit gadus vēlāk kā vientiešu, tā burvju sabiedrība ir ieslīgusi tumsā. Visi kalpo Lordam Voldemortam.

Bet pat pašos tumšākajos laikos dzimst daži ideālisti, un bez pareģojuma, kas viņus vadītu, ceļas dumpis. Jūs varat sekot Lotijai Rovai, kamēr viņa atrod savu ceļu dumpības centrā un visa šī kara sirdī.

Izklausās iespaidīgi, vai ne?