Atlase

Daiļdarbi
Ika
Atraidītais
"Ir vieglāk viņu neieredzēt, kad viņš ir novērsies. Ja neskaties uz viņu tieši, ir iespējams sevi piemānīt ar domu, ka šis bērns ir tikai un vienīgi sava tēva dēls, tikai un vienīgi Džeimsa Potera pēcnācējs, ne tavas dārgās aizgājušās māsiņas atstātais mantojums." Tā domā Petūnija Dērslija par zēnu, ko uzaudzinājusi.
ils
Glabāja Strupu
Glabāja Strupu, apraudāja, runāja par to, cik labs viņš bijis... Un redz, kas sanāca!
Seila
Un viņš devās tālāk...
Viņi visi aizgāja no viņa dzīves... tā kā lapas rudenī no kokiem krīt.
Sfinx
Sapnis
Kādu rītu Harijs pamodās pavisam dīvainā omā.
eyedam
Nesaņemtā vēstule
Tu klusībā domā, ka tev patiešām būtu vajadzējis mācīties Cūkkārpā. Tu sapņo, ka esi tāds pats burvis kā Harijs, Rons vai Hermione. Taču tu ne mirkli neuztver šos sapņus nopietni. Bet vajadzētu.
bengalaas
Mirušas meitenes, tas nav būtiski
Drako vēl kāds darbiņš paveicams
Vinky
untitled...
Siriuss Bleks, 21 gadu vecs vīrietis, ienācis istabā ieslēdza gaismu. Skatam pavērās diezgan iespaidīgs skats. Māja bija milzīga un pilna ar visādām dīvainām lietām. Dažas aizdomīgi izskatījās pēc kaut kā tāda, kas tevi pieķer, ja gribi darīt kaut ko dikti nelāgu. Bet dažās vietās varēja atrast arī normālākas lietas, kā piemēram izlietne, kura... nu, protams! Pati mazgāja traukus. Bet vispār istabā valdīja diezgan liels juceklis. Izskatījās, ka tur dzīvojošajai personai nav bijis laika daudz maz sakārtot vismaz kaut ko. Nav bijis laika pavicināt zizli?
bengalaas
Nesaki ne vārda
Kad Harijs jau atkal nav viņu ievērojis, Džinnija dodas uz Jaunā gada balli ar Kolinu Krīviju. Bet ir kāds cits, kurš viņu ierauga jaunā gaismā un nolemj vienu mirkli mūžībā pavadīt kopā ar viņu. Mirkli, kas uz visiem laikiem varētu mainīt viņu viedokļus vienam par otru.
bengalaas
Visiem sveikt Dižo un Vareno Hariju Poteru

Humoristisks un tai pašā laikā mistisks stāsts, kas notiek kāda (vai kaut kā), kam nepatīk Harijs Poters, prātā. Daži ļoti sarkastiski brīži un mazliet atkārtošanas. Mīkla: kā redzes viedoklis tas ir?